MAJLIS DAERAH RAUB - GAJI RM2,080 - RM9,643
Kekosongan Terkini di Majlis Daerah Raub untuk tahun 2017
Calon-calon warganegara Malaysia yang berminat serta berkelayakan dipelawa untuk mengisi kekosongan jawatan terkini di Majlis Daerah Raub 2017 seperti berikut :

Majlis Daerah Raub

1. Pegawai Tadbir N41
2. Pegawai Penilaian W41
3. Pegawai Perancang Bandar & Desa J41

CARA MEMOHON
Semua permohonan hendaklah dibuat dengan menggunakan Borang Permohonan Jawatan Majlis Daerah Raub yang boleh didapati di laman web Majlis Daerah Raub. atau dengan datang sendiri ke Bahagian Pentadbiran Majlis Daerah Raub atau mengirim sampul surat berwarna putih beralamat sendiri dan bersetem 60 sen untuk setiap satu jawatan. 

Semua permohonan hendaklah diisi dengan lengkap dan disertakan dokumen berikut:- Salinan kad pengenalan (depan/belakang), salinan sijil lahir, sijil tamat persekolahan, sijil-sijil persekolahan, sijil/diploma/ijazah yang berkaitan, keputusan peperiksaan akhir bagi kelayakan yang disyaratkan dan lain-lain dokumen pengesahan yang berkaitan dengan jawatan yang dipohon.

Permohonan hendaklah sampai kepada:-

YANG DIPERTUA
MAJLIS DAERAH RAUB
27600 RAUB
PAHANG DARUL MAKMUR

Hanya calon-calon yang layak selepas tapisan sahaja yang akan dipanggil temuduga. Pemohon yang tidak menerima sebarang jawapan selepas enam (6) bulan dari tarikh tutup iklan hendaklah dianggap tidak berjaya.

LOKASI / NEGERI : PAHANG
TARIKH TUTUP : 22 OGOS 2017


Kongsikan Artikel ini :

Langgan Update Jawatan Kosong Percuma Ke Email :


DAPATKAN UPDATE JAWATAN KOSONG KE EMAIL PERCUMA :