LEMBAGA PROMOSI KESIHATAN MALAYSIA - GAJI RM2,080 - RM9,546
Kekosongan Terkini di Lembaga Promosi Kesihatan Malaysia untuk tahun 2017
Calon-calon warganegara Malaysia yang berminat serta berkelayakan dipelawa untuk mengisi kekosongan jawatan terkini di Lembaga Promosi Kesihatan Malaysia 2017 seperti berikut :


Lembaga Promosi Kesihatan Malaysia

1. PEGAWAI TADBIR N41

CARA MEMOHON
Permohonan jawatan adalah melalui Borang Permohonan Jawatan yang diedarkan bersama-sama iklan ini. Sila kemukakan permohonan kepada :

Ketua Pegawai Eksekutif
Lembaga Promosi Kesihatan Malaysia (MySihat)
Unit No. 13-4, Aras 4,
Galleria Cyberjaya
Jalan Teknokrat 6, Cyber 5
63000 Cyberjaya
Selangor Darul Ehsan

Borang permohonan yang telah lengkap diisi hendaklah dihantar dalam sampul surat dan ditulis NAMA JAWATAN YANG DIPOHON di sebelah atas kiri sampul surat dengan HURUF BESAR. Ruj : Bil (46) LPKM/01-02/011/01

Setiap borang permohonan jawatan mestilah bersertakan sekeping gambar berukuran pasport, salinan sijil-sijil dan dokumen yang telah disahkan seperti berikut:
a. Kad Pengenalan dan Surat Beranak;
b. Diploma/ Ijazah berserta Transkrip;
c. Sijil berhenti sekolah;
d. Sijil-sijil seperti PMR, SPM dan STPM;
e. Sijil – sijil lain yang berkaitan; dan
f. Permohonan daripada pegawai lantikan kontrak yang sedang berkhidmat dengan Kerajaan hendaklah dibuat melalui Ketua Jabatan masing-masing mengikut Perintah Am Bab A, bil. 21 (Salinan Kenyataan Perkhidmatan yang kemaskini dan Laporan Penilaian Prestasi (LNPT) terkini).

Hanya pemohon yang layak selepas tapisan dan disenarai pendek sahaja akan dipanggil untuk temuduga. Pemohon-pemohon yang tidak menerima sebarang jawapan selepas tiga (3) bulan dari tarikh tutup permohonan hendaklah mengganggap permohonan mereka tidak berjaya.

LOKASI / NEGERI : SELANGOR 
TARIKH TUTUP : 20 OKT  2017


Kongsikan Artikel ini :

Langgan Update Jawatan Kosong Percuma Ke Email :


DAPATKAN UPDATE JAWATAN KOSONG KE EMAIL PERCUMA :