MAJLIS DAERAH TANAH MERAH - GAJI RM1,218 - RM4,003
Kekosongan Terkini di Majlis Daerah Tanah Merah untuk tahun 2017
Calon-calon warganegara Malaysia yang berminat serta berkelayakan dipelawa untuk mengisi kekosongan jawatan terkini di Majlis Daerah Tanah Merah 2017 seperti berikut :

Majlis Daerah Tanah Merah

1. PEMBANTU TADBIR N19
2. PEMANDU KENDERAAN H11
3. PEMBANTU AWAM H11

CARA MEMOHON
Permohonan hendaklah menggunakan Borang Permohonan yang boleh didapati di Majlis Daerah Tanah Merah dengan harga RM3.00. Pembelian melalui pos hendaklah menggunakan Wang Pos di atas nama Yang Dipertua, Majlis Daerah Tanah Merah beserta sampul surat saiz A4, beralamat sendiri dan bersetem RM1.00.

Satu permohonan jawatan sahaja boleh diisi menggunakan satu Borang Permohonan sahaja.

Borang permohonan hendaklah ditandatangani dan disertakan dengan sekeping gambar berukuran passport, salinan Kad Pengenalan, Sijil Kelahiran, Sijil-sijil Persekolahan, Sijil/Diploma/Ijazah yang berkaitan, keputusan peperiksaan akhir bagi kelayakan yang disyaratkan dan lain-lain dokumen pengesahan yang berkaitan dengan jawatan yang dipohon yang telah disahkan.

 Alamat Permohonan  :    

YANG DIPERTUA
MAJLIS DAERAH TANAH MERAH
17500 TANAH MERAH
KELANTAN

Permohonan yang tidak lengkap dan tidak memenuhi syarat akan ditolak Hanya calon-calon yang layak selepas tapisan sahaja yang akan dipanggil temuduga.Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas enam (6) bulan dari tarikh tutup iklan hendaklah dianggap tidak berjaya.

LOKASI / NEGERI : KELANTAN 
TARIKH TUTUP : 28 NOV 2017


Kongsikan Artikel ini :

Langgan Update Jawatan Kosong Percuma Ke Email :


DAPATKAN UPDATE JAWATAN KOSONG KE EMAIL PERCUMA :